Sta trenutno citate?
+142
*Edward's honey*
StrangerInTheStrangeLand
Micy
PrettyLittleLiar
dawn
Ejpril
Leticia Kellie
JeLlEnA_JEcA-TwIlIgHt FaN
www.Kill.me
*Maci LoVe Vondy*
♥Edward♥
kStew
Nena <3
neda410
KindredAutmn
Cicimii
mikica93
-DiamonD___GirL-
Bella Potter
P.S.TWILIGHT
Lost soul
«EnChY»
jelena.gaspard
Milena12345
*DaRk.FaNtAsY*
Vengeance
Amyicha
Brit4ever
Foka
Penelope
l.a.m.b.
thecoldone
>Vera<
~Smiley~
Djuki Cullen
matea
~Se7en~
missCullen-Pattinsom
*Isidora^^Cullen*
mella_cullen
Bosnian Lilies
Anya_K
*NINNA*CULLEN*
sneky94
emma
bokicabd
Neyra
sanialis
Rosalie's*enemy
Bloodless.
Teodoraa Pattinson^^
~Fairy Dust~
Never Good Enough
-forgotten.child-
*Silvia Castro..
Edvard's girl
likusha
Werewolf_GirL
Juliet
Rosalie Lillian Hale
Emma Cullen
miss.bokica
mamicken
Zaida
>Mona<
unique angel
rade_91
sandra95
Ina Cullen Pattinson
Lost*in*a*fairytale =)))
Lady Cullen
^^ Twilight Fan ^^
*Darija...*
~Gu!lty Pleasure~
Milicalicious
evita
*Trust Me~I Lie*
Autogeni_Trener
*TaMaRyTzA94*
Mrs. Cullen
Stella_Bella
Danger magnet
Sanja***TEAM EDWARD***
NadjaDyP Cullen
Tamaraaa
SonjaAa_96
macky
yuukismiles
**Pipilota**
♥VaMpIrE gIrL♥
♥Crni Prsten♥
Xx_Anchy_xX
St3r30 L0v3
Evenstar*
Amy
Crvenokosa
Tijana Cullen
bela
*Tina Cullen*
So Happy I Could Die
Nevena Blacky
dzoni
**Nadja**
Sarai
Dragana :)
Drama Queen
Mixiii
Miss Bell@
Hello_Kitty_Monster
Dulce
Emma_94
Lady Halliwell
..::Crank.It.Up::..
*Little princess*
marinarobert
Mystic
MeLiSsa
Diamela
Dont.Follow.Me-Im.Lost
*MartiCa*
(=...Tina...=)
*Gdjica Pattinson*
lady_D
*~*M*i*Lj*A*n*A*~*
Anaksunamun
Bojana Winchester
Alice Stryder
Nobody's girl
Olga Bohemian
Bellica
_Less.Than.Perfect.
sara.jpgg
David Cullen
MilicaWhitlock
***Inče***
FrequentlyDazzled
.But Home Is Nowhere.
*MracnaSvetlost*
Maya
weird-lulu
<_Trapped_Inside_My_Dream
146 posters
Strana 3 od 32
Strana 3 od 32 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32
Re: Sta trenutno citate?
Olg@ '95 ::Ja sad citam "Vruce pantalonice"
Megi Olderson
MsM da sam čitala...
Aha... Kupile ja i Majche u N. Merkatoru za 250 din :D :D :D
"Kada Dzordzu Abot prevari verenik, ostaje joj slomljeno srce i dosadna, jednolicna stvarnost zivota u Londonu. Sve dok jednog dana ne sazna za posao u casopisu Glow: u Sidneju. Sta moze da izgubi? Pa to je Australija! Tamo zive divni muskarci koji izgledaju kao Mel Gibson, samo sto su visi od njega, i klima je idealna-mnogo suncanih dana, a to je bas ono sto joj je potrebno. Isprva, zivot u novom gradu izgleda bajno-Dzordza posecuje najbolje zurke, vodi buran nocan zivot, a tu je, naravno, i susret sa novim, interesantnim muskarcem. Ali i pored toga sto u Australiji voda otice u slivnik u smeru suprotnom od pravca kretanja kazaljke na satu, Dzordza shvata da su, nazalost, muskarci svuda na planeti previse slicni..."
"Kada Dzordzu Abot prevari verenik, ostaje joj slomljeno srce i dosadna, jednolicna stvarnost zivota u Londonu. Sve dok jednog dana ne sazna za posao u casopisu Glow: u Sidneju. Sta moze da izgubi? Pa to je Australija! Tamo zive divni muskarci koji izgledaju kao Mel Gibson, samo sto su visi od njega, i klima je idealna-mnogo suncanih dana, a to je bas ono sto joj je potrebno. Isprva, zivot u novom gradu izgleda bajno-Dzordza posecuje najbolje zurke, vodi buran nocan zivot, a tu je, naravno, i susret sa novim, interesantnim muskarcem. Ali i pored toga sto u Australiji voda otice u slivnik u smeru suprotnom od pravca kretanja kazaljke na satu, Dzordza shvata da su, nazalost, muskarci svuda na planeti previse slicni..."
Ma ne vredi sto mi pises o cemu se radi kad sam citala tu knjigu bila sam 7-8 razred i u to vreme sam citala jednu knjigu na dan, tako da mi je toliko toga bilo u glavi da je sve isparilo, sad se nicega ne secam!
Ja je procitala... Nije mi nesto. Mnogo ima ruznih izraza i ne mogu da popamtim imena svih onih likova... Ne secam se ni kako se zavrsila...
Nema meni veze sto ima ruznih izraza jer ja volim knjige koje realno prikazuju zivot, sa svim irzazima koje mi koristimo, ali meni se malo smucio te zenske knjige ne znam kako se zovu tipa Kupoholicarka, samo smornije...
Ma kad je knjiga dobra ne smetaju mi ruzni izrazi, ali ja sam ovde dosla do 60. strane i nisam imala pojma o cemu se radi...
Finooo... Posle 60.-70. strane i pocinje najbolji deo (kad se zavrse svi oni dorucci i ostalo)... A plakala sam na onnom delu kada se Dzordza vracala kuci u London, pa je srela Rorija na aerodromu
hmm... ta nema u biblioteci.. ja citam, jos uvek smrt na nilu... nekako me smara...xD
<_Trapped_Inside_My_Dream- Edward i ti imate srecan zivot
Sada citam Mali slatki otkazi, a trenutno sam u fazi laganih "knjiga za plazu", pa cu da procitam vrv Moj gospodin savrseni, Decko iz snova i nesto sl tog tipa. :D
Maya- Edward i ti ste najbolji prijatelji
~Mracna Svetlost~ ::Lesh u biblioteci
Angie~Just*A*Girl~ ::hmm... ta nema u biblioteci
:lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:
to je doba praistorije.ja sam je citala jer ima legendi koje su iste kao i kod Jacobovog plemena.zanimljiva je.glavni junak je dvanaestogodisnji decak...on je izabrann da spase svoje pleme od demona koji je zaposeo medveda...i sad njegove avanture i prezivljavanja.na kraju vuk(koji se sprijatelji sa njim,i koji mu je vodic)umire.
Knjiga je mnogo dobra... To je o jednom decaku koji pripada vucjem klanu, i u njemu ima vucje krvi... On je izabran, i mora da ubije zlo koje vreba na nekoj planini
Ja sinoc procitala knjigu "Cuvar secanja"... Stvarno ne znam sta da kazem, nikad nisam citala bilo sta slicno...
Pa vidi. Glavni lik je decak Dzonas. I on zivi u jako cudnom svetu, to je valjda kao neka buducnost. Ljudi u tom svetu zive u "zajednicama". To su ljudi uveli da se niko ne bi izdvajao. U tom svetu kuce su svima iste, postoje pravila da bi zivot u zajednici bio skladan( tipa, ne smeju se postavljati pitanja drugima,), ne postoje boje... Ne radjaju sve zene decu, nego samo "rodilje" koje tokom svog zivota smeju da rode troje dece i posle rade nesto drugo. Postoje glavni ljudi, kao neki odbor, koji bira ko ce sa kim da se zeni, kad deca napune dvanaest godina, u decembru , odlucuju sta ce ko da radi, sve je jako organizovano. Svaka porodica sme imati dvoje dece, decaka starijeg i mladju devojcicu, samo takvu decu smeju da usvoje. I kad dodje vreme da Dzonas napuni 12 godina, na toj ceremoniji, biraju ga a "cuvara secanja". Takav posao obavlja jedna osoba, jedina koja je za to sposobna, sve do "razresenja"(tako zovu smrt). I sad taj prethodni cuvar uci Dzonasa i prenosi mu sve uspomene, sva secanja na svet iz proslosti. Dzonas prvi put vidi sunce, sneg, sanke, porodicu, sunce, kisu, vatru, ali i bol i glad i rat... Dzonas je jedini koji moze da vidi boje. I njemu je jako tesko sto sam mora da se nosi sa time, iako mu prethodni cuvar pomaze. On shvata da ljudi oko njega ustvari ne znaju sta je bes, tuga, ljutnja. Medjutim, posao cuvara je da spreci da ljudi to saznaju, jer kad bi saznali, bilo bi im jako tesko. To se desilo pre 10 godina, kada je devojka koja je trebalo da postane cuvar trazila da je razrese. Sva secanja koja je cuvala su se vratila u umove ljudi i nastao je haos. Cuvar je jedva uspeo to da sredi. Medjutim, Dzonasov otac radi kao negovatelj novorodjenih i brine se o jednom decaku koji se zove Gabrijel,ali koji medjutim slabo napreduje i Dzonsov otac treba da ga razresi. I Dzonas je jedini koji zna da razresavanje nije lepo, kao sto ostali veruju, vec da je to smrt. On se vec dogovorio sa cuvarom da pobegne, jer je osecao da je sve oko njega prazno i oni su zajedno spremali taj beg, cuvar je trebalo da ostane i pomogne narodu da se izbori sa secanjima koja ce da im se vrate, ali Dzonas odlucuje da spase Gabijev zivot i bezi iste noci.
Knjiga se ne cini posebnom, dok o njoj ne razmislis. Mislim da je pouka ovoga veoma snazna... Kao sto sam vec rekla, ja nemam rec da opisem knjigu, ukratko sam ti rekla o cemu se radi, pa ti proceni...
Knjiga se ne cini posebnom, dok o njoj ne razmislis. Mislim da je pouka ovoga veoma snazna... Kao sto sam vec rekla, ja nemam rec da opisem knjigu, ukratko sam ti rekla o cemu se radi, pa ti proceni...
Ta knjiga je EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!Olg@ '95 ::Luiz Renison - "I onda mi otpade i ostade u ruci"
Ima bas dobrih odvala!!!
FrequentlyDazzled- Edward i ti se zajedno borite
I ja sam... Imam prvi i osmi deo...
Po meni je prvi najbolji.... A i strava je ona prica o pepeljuzi u 8. delu!!!!
Po meni je prvi najbolji.... A i strava je ona prica o pepeljuzi u 8. delu!!!!
FrequentlyDazzled- Edward i ti se zajedno borite
Strana 3 od 32 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32
Similar topics
» Kakve knjige najvise volite da citate?
» Sta trenutno radite..?
» Sta trenutno imate u dzepowima..??
» Koju boju odece trenutno nosite..?
» Sta trenutno radite..?
» Sta trenutno imate u dzepowima..??
» Koju boju odece trenutno nosite..?
Strana 3 od 32
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu